Website laten maken

Webosaurus, uw partner voor een professionele website!

Wil je graag een nieuwe website laten maken of ben je op zoek naar een nieuw webdesign bedrijf om mee samen te werken? Kies dan voor Webosaurus, een eenmanszaak uit Leuven (Vlaams-Brabant) gespecialiseerd in het maken van professionele en gebruiksvriendelijke websites.

Wij ontwerpen samen met u een gebruiksvriendelijke website op maat die goed scoort op Google!
Daarnaast hebben we een aanbod basis websites met standaard functionaliteiten aan een lagere prijs.

Een website die werkt op alle toestellen

Sinds enkele jaren zijn smartphones en tablets niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij daarom is het belangrijk dat je website op al deze toestellen goed werkt.

Deze trend is ook Google niet ontgaan en vanaf 2021 zullen zij niet responsieve websites straffen met een lagere positie in de zoekresultaten en vanaf 2022 zelfs volledig verwijderen.

Fun fact: sinds 2017 zijn ongeveer 55% van de bezoeken via een smartphone.

Toestellen
De verschillende toestellen waarop websites in 2021 moeten werken.

Een gebruiksvriendelijke website voor iedereen

Met Webosaurus zorgen we ervoor dat je website gemakkelijk te gebruiken is voor al je klanten. Zo zorgen we er niet alleen voor dat opa Frans en kleindochter Lena vlot vinden wat ze zoeken maar dat ook Rik die sinds zijn geboorte blind is vlot op je website kan navigeren.

Wist je dat ongeveer 15% van de bevolking een soort handicap heeft? Naast 15% meer tevreden bezoekers speelt toegankelijkheid ook een grote rol in je positie op Google. Zo zal Google een toegankelijke website belonen met een hogere positie in de zoekresultaten en een slecht toegankelijke website afstraffen met slechtere positie.

Meer lezen over toegankelijkheid kan je op de website van AnySurfer.

Oude man met dochter
Een oudere man bezoekt samen met zijn dochter een website.

Uw website zelf aanpassen

Al onze websites worden gemaakt in Craft CMS, een gebruiksvriendelijk beheersysteem gelijkaardig aan WordPress of Drupal waarin je gemakkelijk pagina's kan toevoegen of aanpassen.

Zo pas je vlot zelf je openingsuren aan, voeg je nieuwe producten toe aan je webshop of verander je de foto's op je homepagina.

Zit je even vast bij een aanpassing dan kan je ons altijd gratis contacteren en helpen we je met plezier verder!