Wat we doen

Websites, websites & websites!

Met Webosaurus bouwen wij gebruiksvriendelijke, professionele en snelle websites die hoog scoren op Google. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website werkt op alle toestellen en voor al uw klanten.

Responsieve websites op alle toestellen

We zorgen er voor dat je website vlot werkt op zowel smartphone's, tablets & computers.

Vanaf 2021 zal Google niet responsieve websites een lagere positie geven in de zoekresultaten en vanaf 2022 zullen deze zelfs volledig verdwijnen uit de zoekresultaten.

Gebruiksvriendelijke websites voor iedereen

Met Webosaurus zorgen we ervoor dat je website gemakkelijk te gebruiken is voor al je klanten. Zo zorgen we er niet alleen voor dat opa Frans en kleindochter Lena vlot vinden wat ze zoeken maar dat ook Rik die sinds zijn geboorte blind is vlot op je website kan navigeren.

Wist je dat ongeveer 15% van de bevolking een soort handicap heeft? Naast 15% meer tevreden bezoekers speelt toegankelijkheid ook een grote rol in je positie op Google. Zo zal Google een toegankelijke website belonen met een hogere positie in de zoekresultaten en een slecht toegankelijke website afstraffen met slechtere positie.

Meer lezen over toegankelijkheid kan je op de website van AnySurfer.

Websites die u zelf kan aanpassen

Een pagina toevoegen, de openingsuren tijdens de Kerstvakantie aanpassen of de foto's op uw homepagina aanpassen? Met ons beheersysteem Craft CMS kan u dit allemaal zelf!

Zit u toch ergens vast dan helpen we u snel en gratis verder!