Website op maat

Bij een website op maat zoeken we samen naar een gebruiksvriendelijk design dat past bij de stijl van uw bedrijf. We bouwen de website zo op dat u gemakkelijk zelf aanpassingen kan doen, zoals het toevoegen van foto's of nieuwe pagina's.

Uw website wordt gemaakt in Craft CMS. Dit systeem laat ons toe om vanaf de start van het project bezig te zijn met de snelheid en SEO (Search Engine Optimization) van uw website. Hierdoor krijgt u een snelle website die goed scoort op Google.

Daarnaast kunnen we gemakkelijk "complexere" componenten toevoegen zoals kaartje met verkooppunten of een zoekpagina zoals op Coolblue.

Hall of Fame

Wat kost een website op maat?

Voor een maatwerk website werken we aan een vast uurtarief van 50 euro en een minimumbedrag van 2.649 euro.

Jaarlijkse kosten

Naast de eenmalige aanschafprijs komen nog de jaarlijkse kosten voor de domeinnaam, hosting en ondersteuning. Deze kosten komen voor onze maatwerk websites op 89 euro / jaar.

Daarnaast bieden wij een optioneel onderhoudscontract aan waarbij we uw website 4 keer per jaar van updates voorzien op vlak van veiligheid, snelheid, gebruiksvriendelijkheid en SEO. Dit onderhoudscontract komt voor onze maatwerk websites op 129 euro.

Meer info over ons onderhoudscontract
Meer info over onze tarieven